ALFÖLD KÖR
BÜKK KÖR
MÁTRA KÖR
ZEMPLÉN KÖR

Üdvözöljük az ALFÖLD KÖR GeoGo túrák honlapján!

GeoGo-zz az Alföldön

Az ALFÖLD KÖR túrák a teljesítménytúrákhoz hasonlíthatóak, azaz a túrákat meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni. Lényeges különbség, hogy nem rendezvényként kerül meghírdetésre, így egyénileg bármikor teljesíthetők. A teljesítést a GeoGo alkalmazás segítségével kell igazolni. Ehhez egy androidos telefonra van szükség.
A túrázók négy táv közül választhatnak. Mindegyik túra körtúra, melynek rajt- és célhelye a Halápi csárdánál található.
| ALFÖLD KÖR | ALFÖLD KERÉKPÁROS KÖR | HALÁP50 | HALÁP35 | HALÁP15 |
ALFÖLD KÖR
A ALFÖLD KÖR egy 100 km-es körtúra az Alföldön. A rajthelye a Halápi csárdánál található. A túra egy 10 km-es szakasztól eltekintve végig jelzett turistautakon halad. A túra során összesen 68 km-t tehetünk meg az Alföldi kéktúra útvonalának egyik legszebb részén. Útközben 5 Kéktúra pecsételő helyét érinthetünk (Halápi csárda; Álmosd; Kepecs tag; Vekeri-tó; Bánk)
KERÉKPÁROS KÖR
A ALFÖLD KERÉKPÁROS KÖR egy 100 km-es körtúra az Alföldön. A rajthelye a Halápi csárdánál található. A túra egy 10 km-es szakasztól eltekintve végig jelzett turistautakon halad. A túra során összesen 68 km-t tehetünk meg az Alföldi kéktúra útvonalának egyik legszebb részén. Útközben 5 Kéktúra pecsételő helyét érinthetünk (Halápi csárda; Álmosd; Kepecs tag; Vekeri-tó; Bánk)
HALÁP50
A Haláp50 egy 50 km-es körtúra az Erdőspusztákon. Rajthelye a Halápi csárdánál található, végig jelzett turistautakon halad, nagyrészt az Alföldi kéktúra útvonalán, annak egyik legszebb részét bemutatva. A Haláp50 gyakorlatilag a Halap35 és Haláp15 túrákat fűzi össze egy 8-as körré.
HALÁP35
A Haláp35 egy 34 km-es körtúra az Erdőspusztákon. Rajthelye a Halápi csárdánál található, végig jelzett turistautakon halad, nagyrészt az Alföldi kéktúra útvonalán, annak egyik legszebb részét bemutatva.
HALÁP15
A Haláp15 egy 13,5 km-es családbarát körtúra az Erdőspusztákon. Rajthelye a Halápi csárdánál található, végig jelzett turistautakon halad. A túra érinti a Hármashegyi kilátót valamint a Zsuzsi kisvasút végállomásánál található kirándulóhelyet, ahol akár piknikezésre is lehetőség van.